Ağaca, kuşa, yıldızlara o köşedeki dilenciye aitiz



Translate

Sayfalar

30 Mart 2012 Cuma

Hepimiz bu sihirli mutfağın sahibiyiz

 Ülkemiz bir şifalı bitkiler cennetidir.Yaratanın bize verdiği güzelliklerle doludur. Hepimiz bu sihirli mutfağın sahibiyiz.


Doğaya bakmayı unuttuysak, şöyle etrafa bir göz atalım... Onda bulunan şifa kaynaklarının bize göz kırptığını görebiliriz.

Şifalı bitkilerle tedavi bilmine Fitoterapi ve diğer doğal yöntemlerle uygulanan tedavilere duyulan ilginin artıyor olması, pek çok kişinin sağlığıyla ilgili davranışlarını değiştirmeye başlamnasının işaretidir. Kişiler artık bedeninin ve ruhunun sesine kulak vermek ve onun gereksinimi için sorumluluk üstlenmek gerektiğini duymaya başladı.

Doğanın güçlerinden, insan bedeninin kendini destekleyip güçlendirmesini sağlamak için yararlanmalıyız. Rahim deki bebeğe en uygun besin nasıl anneden gelebilirse, bilgeliği ile, şefkatiyle bize yardımı hazır doğaya sırtımızı dönmemeliyiz.

Seda PEKGÖZ

Özgün İçerik : Deneme,Makale,Öykü, Sosyal içerik

2 yorum:

  1. şifalı bitkiler sözlüğünden bakarak çok faydalı olduğunu görebiliriz. www.sifalibitki.biz

    YanıtlaSil
  2. hicbiryeregidenadam7 Mayıs 2013 18:00

    Doğada bir de hak ettiği kadar farkedilmeyen güzellikler vardır ki, biz henüz bu farkedilmişlikleri tam yaşayamayan insanlar olarak bence hayatın boş zaman dediğimiz bir kısmını saçma sapan şeylerle boş yere harcıyoruz.
    Makalenin içeriğiyle pek alakalı bir yorum olmadığı için yorumlanmasa da sorun olmaz.
    Kaleminize, yüreğinize sağlık.

    YanıtlaSil

@Mi_DeliMiDeli

@Mi_DeliMiDeli
DeliMiDeli @Mi_DeliMiDeli